20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Electroalfa va continua proiectele demarate

ciubotaru electroalfa

Comunicat Hotararea judecatoreasca, in prima instanta, prin care s-a respins propunerea organelor de cercetare, reprezinta, pentru noi, un prim pas in demonstrarea nevinovatiei si a faptului ca s-a comis o nedreptate.

Atat Electroalfa cat si domnul Gheorghe Ciubotaru vor continua activitatea cu acelasi profesionalism, fermitate in asumarea obligatiilor si corectitudine fata toti partenerii contractuali. De asemenea, pentru a demonstra oricarei instituti ipublice sau private neimplicarea numelui Electroalfa, respectiv al asociatului Gheorghe Ciubotaru, in nici o activitate contraralegii, manifestam intreaga disponibilitate pentru continuarea oricaror cercetari care se impun, inclusiv prin punerea la dispozitie a informatiilor si documentelor care vor fi solicitate in acest sens. Consideram, de asemenea, ca acuzatiile aduse sunt nefondate si vom intreprinde toate eforturile pentru a proba nevinovatia si pentru a demonstra neimplicarea noastra in nicio activitate ilicita.

Contractele la care se face referire in comunicatul DNA din data de 05.06.2014 au fost castigate printr-o procedura de licitatie electronica, transparenta, organizata pe SEAP. La licitatie s-au prezentat mai multe companii, criteriul de selectie fiind pretul cel mai mic.

Grupul Electroalfa si-a castigat un nume prin munca si seriozitate zi de zi, bucurandu-se de aprecierea partenerilor pentru produse fiabile, tehnologii moderne, solutii inteligente. Electroalfa este producator de echipamente electrice si un antreprenor activ pe piata energiei, interactionand cu reprezentantiicompaniilor si institutiilor din domeniu. In acest context, asocierile si speculatiile sunt usor de facut, desi in cei 23 de ani de activitate, nici Electroalfa, ca agent economic, şi nici Gheorghe Ciubotaru, ca persoana fizica, nu au fost implicati in vreun scandal public, fie el politic sau economic.

Electroalfa multumeste celor ce i-au fost alaturi si celor care au pus mai presus de toate prezumtia de nevinovatie a domnului Gheorghe Ciubotaru. Electroalfa va continua proiectele demarate, investitiile si strategia de dezvoltare pe piata nationala si internationala, pentru a demonstra ca si in Romania se poate face performanta.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA