3.5 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Ce fac politicienii de teama DNA: Metodele lor inedite de a evita să fie prinşi cu mită

parlament

DNA a băgat frica în politicienii corupţi. De teamă să nu fie interceptaţi, aceştia au recurs la metode incredibile. De exemplu, Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, şi-a cumpărat un bec cu ultraviolete pentru a verifica dacă şpaga primită nu este marcată de DNA.

Ovidiu Silaghi, fostul ministru al Transporturilor, avea acasă un aparat de bruiaj, iar Marius Isăilă îşi punea interlocutorii să se dezbrace!

Preşedintele Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, verifica mita primită cu lumină ultravioletă! Liderul PNL se temea că printre banii primiţi de la diverşi oameni de afaceri, sunt şi bacnote marcate şi folosite de procurorii DNA la flagrant, potrivit România TV.
Omul de afaceri Nelu Iordache a făcut dezvăluiri senzaţionale despre fostul ministru al Transporturilor, Ovidiu Silaghi. Iordache a declarat la DNA că l-a căutat pe Silaghi acasă şi că i-a dat 200.000 de euro ca să nu-i rezilieze contractele şi că a fost şocat de faptul că fostul ministru avea aparatură de bruiaj!
Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA