28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Astăzi ora 18.30: CSU Craiova – FC Botoşani

fcbotosani-craiova (4)

FC Botoşani debutează astăzi în noua ediţie de Liga I. Echipa pregătită de Leo Grozavu va întâlni în deplasare pe CSU Craiova, o formaţie care îşi propune clasarea pe un loc care să-i permită calificarea în Europa League.

Dacă pentru olteni acesta este primul joc oficial, pentru FC Botoşani este al treilea. Formaţia botoşăneană a jucat deja două partide în primul tur preliminar din Europa League, reuşind să treacă de georgienii de la FC Tskhinvali. A fost 1-1 la Botoşani şi 3-1 la Tiblisi. La prima vedere, FC Botoşani ar avea un avantaj dar în acelaşi timp dubla contra georgienilor i-a creat unele probleme tehncianului Leo Grozavu. Raul Costin şi Dan Roman se resimt după meciul de la Tiblisi şi nu sunt apţi sută la sută. De asemenea, Ngadeu, Fulop şi Danci sunt accidentaţi iar noile achiziţii Neziri, Scott Robertson şi Gonzalo Cabrera încă nu au drept de joc.

Partida dintre CSU Craiova şi FC Botoşani va fi arbitrată de Marcel Bârsan din Bucureşti, ajutat de Ciprian Danşa din Oradea şi Marius Nicoară din Turnu Severin.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA