23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Viitorul – FC Botoşani 3-1. Cornel Şfaiţer: “Din nou nişte greşeli impardonabile”

Cornel Sfaiter

Preşedintele clubului FC Botoşani este foarte nemulţumit maniera în care au evoluat elevii lui Cristi Pustai în partida cu Viitorul. Cornel Şfaiţer susţine că şi de această dată defensiva a fost punctul slab şi consideră că toate cele trei goluri puteau fi evitate.

“Până în minutul 35, Viitorul nu a avut nicio ocazie. Credeam că putem scoate un egal. Din păcate, am făcut nişte greşeli impardonabile. A fost o ruptură la mijloc. Fundaşii centrali au greşit din nou. Lovitura liberă din care au marcat primul gol, putea fi evitată. Nu aveam voie să facem fault acolo. Nu făceam acel fault şi nu luam gol, intram cu 0-0 la pauză. La golul doi e de râs. Lovitura a fost bătută prost şi a ieşit gol. La golul trei a fost o greşeală în lanţ, Cernat putea fi blocat. La 2-1 trebuia să punem presiune pe ei şi nu mai primeam golul trei. Ei deja se panicau. Am întâlnit o echipă care joacă fotbal, se cunoaşte diferenţa între play-off şi play-out. Au şi lot. La ei au intrat Cernat şi Bănel Nicoliţi iar la noi au intrat Patache, Batin şi Roman”, a declarat Cornel Şfaiţer pentru Botoşani Online.

În partida cu Viitorul, Martinus Quenten a fost o dezamăgire. Nu a avut realizări notabile, a fost foarte nervos, a încasat un cartonaş galben pentru un fault inutil şi a fost înlocuit în minutul 41.

“Quenten a intrat nervos, a făcut acel fault şi a luat galben. Apoi l-au faultat pe el… Cristi a făcut bine că l-a schimbat pentru că îşi lua al doilea galben. Rămâneam mai devreme în 10”, a mai precizat Cornel Şfaiţer.

Pe lista jucătorilor care au jucat slab cu Viitorul, mai pot fi trecuţi Batin, Fulop, Cordoş, Plămadă şi Dimitrov. În aceste condiţii, era imposibil ca FC Botoşani să obţină un rezultat pozitiv.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA