20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Un nou magazin se deschide astăzi la Uvertura Mall

News Un nou magazin va fi deschis astăzi, chiar în ziua în care Uvertura Mall sărbătorește un an de la inaugurare. Magazinul Massimo va fi deschis la etajul 1 și va propune articole vestimentare de o calitate superioară din gamele Signor Seroussi și Seroussi.

Noul magazin Massimo se adresează atât bărbaților cât și femeilor propunând ținute elegante, office și pentru ocazii. Gamele diversificate de cămăși, pantaloni, sacouri, rochii, bluze și fuste au fost atent selectate pentru a satisface și cele mai pretențioase gusturi. Administratorii activează pe această piață încă din 1994 acumulând o experiență vastă în tot ceea ce înseamnă piața de fashion din România.

Articolele vestimentare prezente în noul magazin Massimo sunt și din România  și importate, însă indiferent de proveniență, calitatea rămâne o constantă. Promoția de inaugurare a magazinului vizează chiar articolele vestimentare produse în România, gama de cămăși Neo Brăilă fiind în acest week-end la preț de producător.

Primele două zile în care va fi deschis noul magazin Massimo coincid cu week-endul aniversar organizat de Uvertura Mall. Pe lângă promoțiile din magazin, cei mai buni clienți Massimo din acest week-end vor fi recompensați cu invitații de două persoane la concertul Filarmonicii din Botosani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

88 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA