22.6 C
Botoșani
luni, 20 mai 2024

Botoşănenii au dat buluc la Bursa Locurilor de Muncă! 60 de şomeri din cei aproape 900 şi-au găsit un job FOTO

News Botosanenii sunt disperati dupa munca. Atat de mult incat au stat la coada ca sa-si depuna cv-urile si sa schimbe cateva vorbe cu agentii economici. Vorbim despre cei care astazi au luat cu asalt bursa locurilor de munca organizata de Agentia de Somaj la Casa de Cultura a Sindicatelor.

Oferta insa a fost cu mult sub numarul celor care au nevoie de slujba, iar la rand s-au asezat de la tineri absolventi, la someri cu zeci de ani de experienta. Angajatorii au oferit somerilor 377 de locuri de munca, din care doar 12 locuri au fost pentru persoane cu studii superioare.Brutarii, barmanii, bucatarii, confectionerii, dar si muncitorii necalificati au fost la mare cautare.
La acest eveniment au participat efectiv un numar total de 42 de agenti economici din urmatoarele domenii de activitate: confectii, ,constructii, agricultura, morarit si panificatie, comert, asigurari, tamplarie, fabricarea mobile, restaurant si alte activitati de servicii si alimentatie si 897 persoane aflate in cautarea unui loc de munca.

"Rezultatele acestei actiuni s-au concretizat in angajarea unui numar de 62 persoane in urmatoarele ocupatii : director vanzari, tehnician constructor, receptioner de hotel ,muncitor necalificat in agricultura, mecanic agricol, ingrijitor animale,mecanic auto, lacatus mecanic, muncitor necalificat la asamblarea si montarea pieselor,dulgher,electromecanic, lacatus mecanic, muncitor necalificat in constructii, tamplar, asfaltator, casier, sofer.  Un numar de 289 persoane  au fost selectate in vederea angajarii pentru a participa la probe de lucru la sediul firmelor", a spus Gabriela Vranciuc, purtator de cuvant AJOFM.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

224 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.


ULTIMA ORA