20.6 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Trupa VOLTAJ va susţine un concert la Botoşani

voltaj

Trupa Voltaj va susţine turneul „Din toată inima”, în perioada august – octombrie, în mai multe oraşe din ţară, precum Năvodari, Târgu-Mureş, Botoşani, Sibiu, şi se va încheia cu un concert simfonic, susţinut pe 16 octombrie, la Sala Palatului din Bucureşti.

Concertele vor avea loc în parcările magazinelor Kaufland din următoarele oraşe: Năvodari (8 august), Târgu-Mureş (29 august), Botoşani (12 septembrie) şi Sibiu (26 septembrie). Turneul se va încheia la Sala Palatatului din Bucureşti, pe 16 octombrie, cu producţia „Voltaj – Din toată inima Simfonic”, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

„Este o premieră şi o bucurie pentru noi să cântăm alături de o orchestră filarmonică formată din 45 de muzicieni. Ne pregătim intens pentru acest concert şi abia aşteptăm să vedem reacţia fanilor noştri când vor auzi piese mai vechi şi mai noi cântate alături de o orchestră”, a declarat Călin Goia, solistul trupei Voltaj.

Toate încasările de la concertul din Bucureşti vor fi donate copiilor aflaţi în dificultate prin intermediul asociaţiilor World Vision Romania, Salvaţi Copiii, SOS Satele Copiilor, Fundaţia Casa Hospice şi a lui Carmen Damian.

Citeşte mai mult pe Mediafax

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA