28.3 C
Botoșani
sâmbătă, 20 iulie 2024

Radu Mazăre a DEMISIONAT de la Primăria Constanţa

Mazare, portariuc

Radu Mazăre a demisionat de la Primăria Constanţa, după ce în data de 7 aprilie prefectul Constantin Ion a emis ordinul de suspendare din funcţia de primar al municipiului Constanţa a lui Radu Mazăre. Demisia a fost depusă la Secretariatul General al Primăriei Constanța.

Radu Mazăre părăseşte Primăria Constanţa, după ce în urmă cu mai bine de o lună a fost suspendat ca urmare a arestării sale într-un dosar de luare de mită.

Vreau să mulțumesc sutelor de mii de oameni care m-au votat pe perioada celor 15 ani cât am fost primar. Constanța și constănțenii au fost sufletul și datoria mea în tot acest timp. Chiar dacă uneori am fost prea rebel sau nonconformist, toată priceperea și energia mea mi-am dedicat-o comunității. Pentru greșelile făcute îmi cer iertare în fața tuturor. Dorința mea de a face bine orașului și locuitorilor săi nu justifică însă nedreptățile, stresul și chinul la care sunt supus de atâta vreme. Drept pentru care, demisionez din funcția de primar al municipiului Constanța. Colegilor și prietenilor le sunt dator cu mult respect și considerație. Începând de astăzi, nu îmi mai doresc o viață publică politică„, a scris Radu Mazăre în scrisoare de demisie înaintată Consiliului Local al Municipiului Constanţa şi Primăriei Constanţa.

Magistrații de la Înalta Curte au decis, joi seară, înlocuirea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu în cazul lui Radu Mazăre, dar decizia nu este definitivă. Astfel, procurorii pot face contestație tot la Curtea Supremă.
Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA