10 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Parcul Cornişa este realizat în proporţie de 25%. VEZI când va fi deschis GALERIE FOTO

cornisa21iulie (6)

Lucrările la Parcul de agrement Cornişa au fost întârziate de vremea ploioasă din ultima perioadă. Reprezentantul firmei care se ocupă de construcţia parcului de agrement spune că până în momentul de faţă s-a executat 25-30% din lucrări.

În momentul de faţă se lucrează în paralel la mai multe obiective dar accentul se pune pe construcţia bazinelor acoperite astfel încât în sezonul rece să se poată lucra la interior. De asemenea, până la sfârşitul anului, se vor realiza aproximativ 80% din căile de acces la parcul de distracţie. Reprezentantul firmei care execută lucrările este convins că în vara anului viitor, toate bazinele de înot vor fi funcţionale. Nu la fel de optimist este şi edilul Ovidiu Portariuc. Acesta susţine că abia prin toamna anului viitor parcul de agrement va fi deschis.

Termenul de finalizare al proiectului este luna decembrie a anului viitor.

Cursuri gratuit de înot

Primăria municipiului Botoşani vrea să realizeze un parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean şi AJOFM în vederea angajării unor instructori de înot. Edilul Ovidiu Portariuc spune că ar fi necesari şapte-opt instructori de înot. Intenţia reprezentanţilor primăriei este ca aceste cursuri de înot să fie gratuite pentru copii din municipiul Botoşani.

Autobuz pe ruta Botoşani-Suceava

Reprezentanţii primăriei municipiului Botoşani intenţionează să achiziţioneze un autobuz sau să încheie un contract cu un agent economic. Acest autobuz ar urma să facă în fiecare zi curse pe traseul Botoşani – Suceava. Primarul Oviu Portariuc consideră că astfel ar fi mult mai mulţi turişti suceveni care veni la parcul Cornişa.

cornisa21iulie (1) cornisa21iulie (2) cornisa21iulie (3) cornisa21iulie (4) cornisa21iulie (5) cornisa21iulie (7) cornisa21iulie (8) cornisa21iulie (9) cornisa21iulie (10) cornisa21iulie (11) cornisa21iulie (12) cornisa21iulie (13) cornisa21iulie (14) cornisa21iulie (15) cornisa21iulie (16) cornisa21iulie (17) cornisa21iulie (18) cornisa21iulie (19) cornisa21iulie (20)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA