28.4 C
Botoșani
vineri, 12 iulie 2024

Un nou model de facturi pentru gaze naturale şi energie electrică, din luna iulie

gaze-aragaz-ovidiu-dumitru-matiu

Compania E.ON Energie România introduce din această lună un nou model de factură care aduce o serie de îmbunătăţiri menite să răspundă nevoilor de informare şi de plată ale clienţilor.

Noul format al facturii este mai prietenos şi permite o vizualizare mai uşoară, mai rapidă şi mai clară a informaţiilor de pe factură şi  include elemente noi, de interes pentru clienţi:

codul de încasare – care trebuie menţionat atunci când se achită factura şi care înlocuieşte codul de abonat ce trebuia specificat până acum. Codul de încasare diferenţiază un loc de consum de altul, în cazul consumatorilor cu mai multe puncte de consum şi permite alocarea plăţii exact pe locul de consum pentru care clientul doreşte să achite;

evidenţierea totalului de plată cu cod de bare – introdus pentru eliminarea neplăcerilor generate de eventuale restanţe care pot duce la penalităţi;

unificarea conturilor bancare – ce oferă avantajul plăţii facturii de gaze naturale/energie electrică într-un singur cont, pentru fiecare dintre partenerii financiari ai companiei.

Clienţii E.ON de gaze naturale vor regăsi suplimentar pe factură intervalul lunar de autocitire şi transmitere a indexului contorului de gaze naturale, precum şi data expirării verificării/reviziei periodice a instalaţiei de utilizare.

Alte informaţii de interes pentru clienţi privind datele de contact ale Centrului de Servicii Clienţi (telefoane, adresă poştală, adresă de email), numerele de telefon pentru situaţiile de urgenţă, modalităţile de plată şi conturile bancare pentru plata facturii se regăsesc pe versoul facturii.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA