-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Lucrările de modernizare şi renovare a sălilor de operaţie din spital s-au finalizat. VEZI când are loc recepţia GALERIE FOTO

spital sali de operatie (1)

Nu mai putin de noua sali de operatie, situate la etajul opt al Spitalului Judetean de Urgenta au fost complet renovate si modernizate. La aceasta data, s-au finalizat si  lucrarile de montaj a centralei de tratare a  aerului si urmeza probele tehnologice.

Si la etajul sapte, in  sectia ATI, saloanele au fost complet  modernizate. Asta inseamna, ca in curand, chirurgi din spital vor putea sa opereze in sali moderne si nu vor mai fi nevoiti sa isi programeze pacientii, in functie de afectiuni, asa cum s-a intamplat pana acum.

„S-au finalizat lucrarile de reabilitare si in cadrul blocului operator.Blocul operator este compus din noua sali de operatie, corespunzatoare fiecarei specialitati chirugicale, statia centrala de sterilizare si unitatea de transfuzie. La etajul sapte au fost finalizate lucrarile la sectia de terapie intensiva care are 20 de paturi”, a declarat Ioan Asaftei, director de ingrijiri  Spitalul Judetean de Urgenta.
Receptia salilor de operatie, dar  si a saloanelor de terapie intensiva va avea loc saptamana viitoare. Din cauza lucrarilor de reabilitare, chirurgii au folosit pana acum trei sali de operatie.

spital sali de operatie (5) spital sali de operatie (4) spital sali de operatie (3) spital sali de operatie (2)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA