0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

LIGA I pentru toată lumea. TVR negociază cu LOOK TV

camere video stadion

TVR poartă discuţii cu reprezentanţii Look TV, care difuzează Liga I, pentru a transmite, din retur, măcar un meci din fiecare etapă, a declarat Cristian Zgabercea, producătorul general al TVR, marţi, în şedinţa Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA).


„Pentru campionatul naţional de fotbal suntem în discuţii cu cei de la Look TV. Am încercat să facem un barter, să le oferim servicii (de difuzare, n.r.), pentru că ei au nevoie de servicii şi să ne permită să difuzăm măcar un meci. Din păcate operatorul pay TV (UPC, – n.r.) cu care lucrează a refuzat (…) Cei de la Look TV sunt deschişi la discuţii şi sperăm ca măcar din retur (din primăvară, n.r.) să oferim publicului un meci. Dar vom oferi publicului rezumate de la toate partidele”, a spus Cristian Zgabercea.

LPF a anunţat, pe 4 martie, semnarea unui parteneriat media pe cinci ani cu firma Intel Sky Broadcast din Malta, având ca obiect comercializarea drepturilor de difuzare a meciurilor din Liga I. Conform contractului, Liga Profesionistă de Fotbal va încasa anual de la Intel Sky Broadcast suma netă de 27,5 milioane de euro pe sezon în cei cinci ani. Televiziunile generaliste Look TV şi Transilvania Live (care ulterior s-a transformat în Look Plus, – n.r.) au anunţat, pe 2 aprilie, că au încheiat un memorandum de înţelegere cu Intel Sky Broadcast Ltd. privind difuzarea în direct a meciurilor de fotbal din campionatul Liga I şi Cupa Ligii.

Citeste mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA