20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Leo Grozavu: „Le-am făcut cadouă cele trei puncte”

News Antrenorul principal al FC Botoşani pune înfrângere de la Cluj pe lipsa de experienţă a echipei sale dar şi pe greşelile foarte mari care au fost comise. În acelaşi timp, nu îl condamnă pe David Lazăr pentru gafa comisă.

„Nu trebuie să uităm faptul că suntem o nou promovată în prima ligă. Mai trebuie să acumulăm experienţă până să devenim o echipă constantă în evoluţie. Suntem o echipă care încercăm să câştigăm experienţă de la meci la meci. Noi am făcut cadou această victorie Universităţii Cluj”, a spus Leo Grozavu care a adăugat:

„Am încercat, am avut 1-0. Din păcate nu am reuşit să profităm de forma mai slabă a adversarului, în prima repriză. Noi i-am introdus în joc. Le-am făcut cadouă cele trei puncte. Au fost două greşeli flagrante. David Lazăr este un portar tânăr, cu o carieră lungă în faţă. Asemenea greşeli sunt inerente pe acest post. Din nefericire, când greşeşte, se vede. Astăzi nu a fost în cea mai fericită zi a lui dar este un portar care are multe de spus în fotbalul nostru”.

Cât priveşte suspiciunile dinaintea meciului şi faptul că s-a pariat mult pe victoria Universităţii Cluj, Leo Grozavu a spus: „În România mă aştept să existe speculaţii la fiecare joc. Îmi e greu să vorbesc despre asemenea inepţii. Când se discută despre asemenea prostii, eu mă abţin”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

112 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA