26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Univ. Cluj – FC Botoşani 2-1: S-au mulţumit cu puţin şi au pierdut tot

FC Botoşani nu a mai repetat jocul bun din meciurile cu Viitorul Constanţa şi Corona Braşov. Elevii lui Grozavu au făcut un meci slab, în special în partea secundă.

Roş-alb-albaştrii au început bine jocul, au marcat prin Gabi Vaşvari şi se părea că va urma o nouă victorie. După gol, FC Botoşani a ţinut bine de minge şi nu a dat prea multe şanse adversarului. Pe finalul primei reprize, Oltean comite un henţ în careu iar Cristi Balaj, finul lui Leo Grozavu, a dictat imediat lovitură de la 11 metri. Golgheterul Valentin Lemnaru a transformat lovitura de la 11 metri şi la pauză era 1-1.

În partea secundă, FC Botoşani a practicat un joc modest şi se părea că jucătorii se mulţumesc cu un punct la Cluj. Când nimeni nu se aştepta, portarul botoşănean David Lazăr a comis o gafă incredibilă şi Lemnaru a marcat golul victoriei clujenilor. Grozavu i-a aruncat în luptă pe Cârjan, Fulop şi Codoban dar ocaziile la poarta Universităţii au lipsit. S-a încheiat cu victoria clujenilor iar FC Botoşani pierde trei puncte  pe care le-ar fi putut câştiga fără mari probleme.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

134 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA