20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Dacia a anunţat preţurile noului Logan MCV

News Al şaptelea model din gama Dacia, noul Logan MCV, va avea, în Marea Britanie, un preţ de pornire de 6.995 de lire sterline sau 8.240 euro. Cotaţia este mai mică decât cea din Franţa, unde cel mai ieftin MCV costă 8.990 de euro, diferenţa faţă de un Sandero echipat similar fiind de aproximativ 1.200 de euro.

În România, Dacia va deschide listele de comenzi în luna iunie, prețurile pentru țara noastră urmând să fie anunțate mai aproape de data debutului comercial. Dacă luăm, totuşi, ca punct de referință diferențele de preț dintre actualul MCV și un Sandero entry-level, pe plan local, noul break ar putea costa aproximativ 8.200-8.300 de euro.

Dedicat familiilor numeroase, noul Logan MCV este un break clasic, derivat direct din noul Logan sedan. Cei de la Dacia au preferat să păstreze denumirea MCV, în ciuda faptului că acum avem de-a face cu un wagon clasic.

Noul Logan MCV are o lungime totală de 4,39 metri, fiind mai mare cu 14 centimetri decât sedanul și cu 2 cm decât vechiul MCV. În schimb, ampatamentul de 2.634 mm a rămas neschimbat față de Logan-ul clasic. Graţie gabaritului generos al mașinii, cinci pasageri vor putea călători în condiții foarte bune de confort. Portbagajul dispune de un volum uriaș de încărcare ce atinge pragul de 573 de litri. Plierea asimetrică, în format 60/40 a spătarului este standard încă de la modelul de bază.

Versiunea cu șapte locuri a fost eliminată din program, locul lăsat liber de fostul MCV fiind ocupat în prezent de monovolumul Lodgy și de Dokker, care dispune inclusiv de o variantă pentru pasageri.

Citeşte mai mult pe: Autobis.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

49 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA