26.7 C
Botoșani
luni, 15 iulie 2024

Bănuiţi de furt de animale identificaţi de poliţişti

 

News La data de 19.02.2014, în jurul orei 11.00, Poliţia Municipiului Botoşani a fost sesizată de către un bărbat din comuna Andrieșeni, județul Iași, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni de furt.

 Primele verificări efectuate de poliţişti au stabilit că, în aceeaşi zi, în jurul orei 07.00, partea vătămată a contactat telefonic un bărbat pe care îl cunoştea de mai mult timp ( dar căruia nu-i știa decât prenumele ), pentru a-i transporta cu o autoutilitară, 45 de animale (caprine), din comuna Andrieșeni, judeţul Iaşi, în orașul Săveni, județul Botoșani. În jurul orei 09.45, aceştia au ajuns cu transportul de animale în municipiul Botoșani, unde au parcat autoutilitara pe strada Armeană, partea vătămată  coborând pentru a purta o discuţie telefonică. Profitând de neatenția sa, conducătorul auto, împreună cu o altă persoană, necunoscută, au pornit autoutilitara, plecând într-o direcție necunoscută iar ulterior nu i-au mai răspuns părţii vătămate la telefon.

Cercetările efectuate de poliţişti au condus la identificarea a doi bărbaţi, în vârstă de 32 ani și respectiv de 30 ani, ambii din satul și comuna Slobozia Bradului, județul Vrancea, aceştia fiind principalii bănuiţi de comiterea faptelor reclamate.

În cauză continuă cercetările, în vederea depistării acestora, recuperării prejudiciului și dispunerea de măsuri legale.  

 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

92 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA