10.6 C
Botoșani
miercuri, 21 februarie 2024

Cercetat dupa ce a incercat sa insele o batrana prin metoda „accidentul”

News La data de 19.02.2014, în jurul orei 11.00, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel de urgenţă, cu privire la faptul că o femeie în vârstă de 76 ani, din satul Mîndrești, comuna Vlădeni, judeţul Botoşani a fost victima unei tentative de înşelăciune.

Primele verificări efectuate au stabilit că ieri, 19.02.2014, în jurul orei  10.00, femeia a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană de sex feminin, care s-a recomandat ca fiind avocata fiului ei şi a informat-o că acesta a provocat un accident rutier soldat cu victime, pe raza comunei Vlădeni și că se află într-un spital, în municipiul București, având mai multe leziuni. Ulterior, persoana i-a solicitat femeii suma de 2.500 lei, bani care urmau să-i fie oferiţi celeilalte victime din accident, pentru a avea loc împăcarea părţilor şi i-a indicat un număr de telefon mobil pe care ar fi trebuit să-l apeleze în momentul în care avea banii. După consumarea convorbirii, partea vătămată a solicitat unui vecin să-l sune pe fiul ei, aflând astfel că acesta este bine și că nu a provocat niciun accident, după care acesta, dându-şi seama de tentativa de înșelăciune asupra mamei sale, a sesizat organele de poliție.

În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracțiunii de tentativă de înșelaciune, în vederea identificării autorilor şi tragerii acestora la răspundere penală.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

73 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA