13.8 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

Botoşăneni pe podium la Campionatul Naţional de Qwan Ki Do FOTO

qwankido cn bacau (5)

In zilele de 16-17 mai 2015 s-a desfasurat in Sala Sporturilor din Bacau a XXV-a editie a Campionatului National de juniori si seniori la Qwan ki do. Intrecerea a reunit 263 de sportive de la 23 de cluburi din Romania.

Competitia a avut 2 probe, cea tehnica (thao quyen) ce reprezinta o succesiune de miscari codificate si care simbolizeaza lupta cu un adversar imaginar si proba de lupta competitionala (song dau) pe echipe formate din 2 titulari +1 rezerva. Ambele probe de concurs  s-au desfasurat la categorii de varsta cuprinse intre 13 -54 ani.

Din partea CS Dao Botosani au participat 17 sportivi la proba tehnica si 7 echipe la proba de lupta, obtinand urmatoarele rezultate:

Juniori

  • Proba tehnica 16-17 ani feminin  1-4 cap locul III Birladeanu Ecaterina
  • Proba de lupta 16-17 ani feminin locul III Birladeanu Ecaterina, Madalina Boboc

Seniori

  • Proba tehnica 18-39 ani feminin 1-2 cap locul III Damian Petronela
  • Proba tehnica 40-54 ani masculin 1-2 cap locul III Turansche Danut
  • Proba tehnica 40-54 ani masculin 3-4 cap locul II Pietraru Cristian
  • Proba tehnica 40-54 ani masculin centura neagra locul I Trofin Victor Mihai

De apreciat ca seniorii clubului au reusit in pofida varstei, a familiei, a copiilor (toti concurentii sunt parinti) sa se focuseze si concentreze pe acesta competitie atingand indiicii de performanta propusi si reusind sa transmita mesajul ca varsta nu constituie un impediment in pregatirea si dezvoltarea personala a fiecaruia,  prin depasirea ,,barierilor,, de ordin fizic, mental si spiritual.

qwankido cn bacau (7) qwankido cn bacau (6) qwankido cn bacau (4) qwankido cn bacau (3) qwankido cn bacau (2) qwankido cn bacau (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA