1.9 C
Botoșani
miercuri, 7 decembrie 2022

FOTO Bărbatul supraponderal din Botoşani a fost externat. O autospecială de la ISU Suceava şi 12 pompieri de la ISU Botoşani l-au ajutat să ajungă acasă

interventie pompieri, persoana supraponderala (6)

Barbatul din Botosani de 60 de ani care cantareste peste 300 de kilograme a fost externat, astazi, din spitalul judetean de urgenta. Omul a fost dus acasa cu o autospeciala pentru transport persoane si victime multiple de la ISU Suceava.

El a fost internat pe sectia medicala si dupa ce primit medicatie pentru pancreatita a fost externat. 12 pompieri l-au carat pe barbatul supraponderal pana la etajul patru al blocului in care locuieste. Din nou o operatiune extrem de dificila pentru salvatorii de la ISU Botosani.

Va reamintim ca pompierii au fost, solicitati, luni seara  sa transporte la spital un barbat care cantareste peste 300 de kilograme si care locuieste la bloc.Omul n-a incaput pe nicio targa, asa ca echipele de interventie l-au purtat patru etaje pe brate, in niste prelate improvizate.Abia dupa trei ore de eforturi au incheiat cu succes misiunea si omul a ajuns in mainile medicilor.

interventie pompieri, persoana supraponderala (10) interventie pompieri, persoana supraponderala (9) interventie pompieri, persoana supraponderala (8) interventie pompieri, persoana supraponderala (7) interventie pompieri, persoana supraponderala (5) interventie pompieri, persoana supraponderala (4) interventie pompieri, persoana supraponderala (3) interventie pompieri, persoana supraponderala (2) interventie pompieri, persoana supraponderala (1)

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA