40 de botoşăneni participă la Gala TNL de la Bucureşti

55
389

 

News Și în acest an, tinerii liberali botoșăneni participă la cel mai important eveniment al anului, Gala TNL, acțiune ce are drept scop premierea celor mai active filiale de tineret din țară.

Ediția a IX-a a Galelor TNL aduce și Tineretului Național Liberal din Botoșani patru nominalizări pentru activitatea desfășurată de-a lungul anului 2013. Astfel, liberalii botoșăneni au șanse reale de a primi premii la categoriile: “Cea mai activă filială”, “Cel mai important eveniment local”, categoria ce încadrează evenimentul din vara anului 2013 organizat de TNL Botoșani, și anume “Săptămâna tineretului liberal, 11-17 august”, “Cel mai activ tânăr liberal”, categorie la care este nominalizat Sorin Cornilă, președintele Organizației Municipale de Tineret Botoșani și “Cel mai activ tânăr în administrația locală”, categorie la care este nominalizat Lucian Diac- Milatinovici, președintele Organizației Județene de Tineret Botoșani.

Gala TNL aduce an de an pe scenă tineri remarcabili care își canalizează energia către promovarea valorilor liberale și democratice. Evenimentul urmărește promovarea tinerilor, a proiectelor și a organizațiilor care au un impact semnificativ în activitatea PNL și TNL și identificarea, premierea și promovarea modelelor de bună practică în TNL. Prin acest proiect se dorește premierea performanței și impulsionarea competiției și creativității în organizație.

În acest an are loc ediția a IX-a a Galei TNL, eveniment organizat sâmbătă, 22 februarie 2014, la Palatul Parlamentului. De la Botoșani vor participa aproximativ 40 de tineri liberali.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here