-2.5 C
Botoșani
luni, 4 decembrie 2023

Bătaie oprită de jandarmi

 

News Marţi noapte, în jurul orei 22.45, în timp ce patrulau pe strada Mihail Kogălniceanu din municipiul Botoşani, jandarmii au observat o altercaţie între doi bărbaţi aflaţi lângă un taxi, unul dintre ei lovindu-l pe celălalt cu pumnul în zona feţei.

Bărbatul lovit a căzut în urma loviturii puternice primite şi a rămas inconştient. Jandarmii au intervenit imediat pentru reţinerea agresorului şi au chemat ambulanţa pentru persoana aflată în stare de inconştienţă.

Personalul medical i-a acordat îngrijirile medicale necesare pe loc, bărbatul refuzând să fie transportat la U.P.U. a Spitalului Mavromati pentru alte investigaţii.

Tânărul lovit, în vârstă de 32 de ani, le-a spus jandarmilor că nu mai ştie ce s-a întâmplat, doar că s-a trezit înconjurat de jandarmi, apoi a venit ambulanţa, iar când se va trezi din băutură le va spune ce a păţit şi cu cine s-a bătut. Şi-a rezervat dreptul de a depune reclamaţie împotriva celui care l-a lovit.

Agresorul, de 29 de ani, susţinea că nu a făcut altceva decât să se apere. Lucrătorii Jandarmeriei Botoşani au întocmit actele de sesizare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe, urmând a fi înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Botoşani, pentru soluţionare.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA