26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Vezi noul program al Școlii de vară Uvertura

mall

Școala de vară Uvertura a înregistrat un mare succes în acest an și își va extinde activitatea pentru încă patru săptămâni.

După ce participanții au fost în Lumea dinozaurilor, au descoperit Destinații de vacanță, au fost Mici grădinari și s-au bucurat de Aventuri culinare, noile teme săptămânale sunt:

Regatul poveștilor – personaje de poveste, lectură, jocuri de rol, desen, confecționare costume, face-painting;

Fashion week – croim, coasem, creăm costumații neconvenționale, învățăm să ne aranjăm, să ne comportăm;

Meseria e brățară de aur – despre meserii, jocuri de rol, invitați (profesor, doctor, polițist, reporter etc.);

Planeta albastră – Universul, planetele, concurs de cunoștințe generale, desen, machete etc.

Școala de vară Uvertura are loc la etajele 3 și 4 din mall, de luni până vineri, în intervalul orar 08:00 – 12:00. Este gratuită și asigură 4 ore de activități zilnice, constructive și distractive pentru copiii din Botoșani. Înscrieri se pot face zilnic, pe tot parcursul programului (10:00 – 22:00), la spațiul de joacă Mischa Kids de la etajul 3 – partenerul Școlii de vară Uvertura.

La amiază elevii pot lua masa, bucurându-se de meniurile speciale pentru copii, după care pot rămâne în continuare la spațiile de joacă din mall, în cadrul unui abonament, până când părinții ies de la serviciu. Invitații diferiți de la zi la zi, jocurile și materialele special pregătite, au rolul de a dezvolta imaginația și de a stimula setea de cunoaștere.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA