2.5 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Valeriu Iftime: „Putem trece peste Gaz Metan. Nu e o echipă de speriat”

Mai sunt patru etape din acest sezon iar lupta pentru locurile de play-off se anunță una foarte interesantă. În momentul de față, doar CFR Cluj, Astra și FC SB au asigurate locurile la masa bogaților.

CSU Craiova, Gaz Metan și Viitorul sunt pe locuri de play-off, la o diferență mică față de FC Botoșani care a încheiat anul 2019 pe locul șapte. FC Botoșani este la două puncte de Viitorul, la trei de Gaz Metan și la patru de CSU Craiova.

„Suntem din nou cu speranțe reale să prindem play-off-ul. O să vedem cât de maturi suntem anul acesta și dacă știm să tratăm cu maximă atenție. La prima vedere, avem șanse bune. Și acum doi ani am avut șansa să jucăm cu Juventus și am făcut egal acasă. Sper să ne pregătim bine. Sunt foarte puține schimbări”, a spus Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani este optimist înaintea ultimelor patru jocuri și se bazează pe faptul că Viitorul și Gaz Metan vor avea meciuri foarte dificile. FC Botoșani va juca împotriva formațiilor Chindia Târgoviște, Hermannstadt, Spesi și Poli Iași.

„Noi cu Gaz Metan și cu Viitorul ne luptăm. În spatele nostru este Sepsi, la cinci puncte. Nu cred că mai visează. Nici dacă ești tare băut… Cele două echipe din față sunt țintele noastre. Cum le depășim? Dacă ne uităm la programul lor, e complicat. Bineînțeles că aș vrea să slăbească, să plece Iordănescu, să se întâmple ceva. Gaz Metan trebuie să ia bătaie la Craiova, trebuie să ia bătaie Viitorul la Iași iar noi să batem în deplasare și să fim pe locul cinci. De acolo, ești la mâna ta. Ei au meciuri mai complicate decât noi. Gaz Metan nu e echipă de speriat. Cum nici Viitorul nu a fost o echipă atât de spectaculoasă ca în anii precedenți. Noi putem trece peste Gaz Metan. Peste Viitorul, nu m-am gândit dar tare aș vrea. Prea ne-a mâncat toată șunca în ultimii doi ani”, a afirmat patronul FC Botoșani.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here
ULTIMA ORA