22.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

Un nou depozit de deşeuri în Botoşani

drelciucsimion(1)

Conducerea societăţii Urban Serv a solicitat obţinerea unei autorizaţii pentru un nou depozit temporar de deşeuri. Autorizaţia pentru actualul depozit va expira în luna aprilie iar în cazul în care nu s-ar deschide un nou depozit temporar, gunoiul din municipiul Botoşani ar trebui transportat în alte judeţe iar costurile ar mult mai mari.

Reprezentanţii Urban Serv spun că au sperat ca depozitul de deşeuri de la Victoria să fie deschis dar acum este cert că până în luna mai nu este nicio şansă ca acest depozit să devină funcţional.

„Am depus toată documentaţia pentru încă un depozit temporar de deşeuri. Ni s-a aprobat de către Consiliul Local concesiunea unui spaţiu. La finele lunii aprilie ne expiră autorizaţia pentru spaţiul de stocare existent şi din ceea ce constat, nu există şanse ca până la începutul lunii mai să fie deschis depozitul de la Stăuceni. Preventiv, am depus cerere de eliberare a unei noi autorizaţii pentru spaţiu de stocare temporar pentru a nu fi nevoiţi să ducem deşeurile în alte judeţe. Dacă le-am duce în alt judeţ, ar creşte costurile”, a spus Simion Drelciuc, directorul general al Urban Serv.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA