Sala de fitness, aerobic şi kangoo jumps realizată de fotbalistul Alex Ţigănaşu la Vlăsineşti GALERIE FOTO

0
2157

sala fitnes vlasinesti (8)

Un fost fotbalist la FC Botoşani, în prezent la CSMS Iaşi, a realizat o investiţie în valoare de 160.000 de euro, în comuna Vlăsineşti. Este vorba de o sală de fitness, aerobic şi kangoo jumps, realizată pe conduri europene şi care rivalizează cu sălile din municipiul Botoşani.

Proiectul a fost accesat prin intermediul  Grupului de Acţiune Locală Valea Başeului de Sus, iar 85% au fost fonduri nerambursabile şi 15% contribuţia fotbalistului născut în oraşul Săveni.

„Este o finanţare prin Grupul de acţiune Locală Valea Başeului de Sus, de aproximativ 160.000 de euro din care 85% fonduri europene şi 15% contribuţia beneficiarului. Beneficiarii sunt oameni pregătiţi pentru aşa ceva. Ea este antrenoare unternaţională de aerobic, kangoo iar el este fotbalist la CSMS Iaşi, în Liga I. Sunt oameni care se vor ocupa de această investiţie. Noi le-am concesionat terenul şi i-am sprijinit pentru a accesa acest proiect”, ne-a spus Lucian Trufin, primarul comunei Vlăsineşti.

Interesant este că investiţia a fost realizată într-un timp record. În aproximativ trei luni, clădirea a fost ridicată iar în această dimineaţă a fost dotată cu aparatura pentru fitness. Mâine după amiază, este programată inaugurarea urmând ca în viitorul apropiat să fie deschisă publicului. Antrenor de aerobic şi kango jumps va fi Lavinia Cozariuc, viitoarea soţie a fotbalistului de la CSMS Iaşi. Ea este agent de poliţie în comuna Vlăsineşti şi este antrenor internaţional de aerobic şi kangoo jumps.

tiganasu alex, lavinia

Alexandru Ţigănaşu şi Lavinia au concesionat terenul pe o perioadă de 15 ani şi au în plan ca anul viitor să realizeze şi un bazin de înot lângă sala de aerobic.

// ]]>sala fitnes vlasinesti (9) sala fitnes vlasinesti (8) sala fitnes vlasinesti (7) sala fitnes vlasinesti (6) sala fitnes vlasinesti (5) sala fitnes vlasinesti (4) sala fitnes vlasinesti (3) sala fitnes vlasinesti (2) sala fitnes vlasinesti (1)