0.8 C
Botoșani
miercuri, 29 noiembrie 2023

Primarul Cosmin Andrei promite că Botoșaniul va avea în continuare echipă de fotbal: “Va avea susținere iar eu încurajez botoșănenii să fie alături de FC Botoșani”

FC Botoșani este pe ultimul loc în clasament cu doar 7 puncte obținute în 15 meciuri, nu are nicio victorie și mulți oameni implicați în fotbalul românesc consideră că va fi prima echipă retrogradată. Nici suporterii nu mai sunt foarte optimiști iar patronul Valeriu Iftime a anunțat că se retrage dacă echipa retrogradează în Liga a II-a.

Primarul Cosmin Andrei spune că indiferent ce se va întâmpla, Botoșaniul nu va rămâne fără echipă de fotbal. Întrebat dacă în cazul retrogradării, se va implica mai mult pentru a menține echipa de fotbal, Cosmin Andrei a spus:

“Cu siguranță. Este rolul autorității locale să ofere botoșănenilor o echipă sau să sprijine o echipă. Așa cum a făcut-o și până acum. Ne raportăm la bugetul municipiului Botoșani.  Iar aceste sume mici, când a fost discuia să nu mai fie alocate, opreau echipa din parcursul firesc. Să ne aducem aminte ce scandal a fost pentru aceste sume mici. Echipa va avea susținere iar eu încurajez botoșănenii să fie alături de FC Botoșani pentru că este emblema noastră. Trebuie să-l sprijinim pe domnul Iftime, să aducă jucători. Sunt convins că ne revenim și nu vom retrograda”.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA