20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

Noul Volkswagen Golf 7 GTI, versiunea de serie

News Volkswagen a publicat primele imagini oficiale cu versiunea de serie a noului Golf 7 GTI. Modelul de performanta va fi prezentat oficial la Geneva si va fi oferit, pentru prima oara, in doua versiuni de putere: 220 CP sau 230 CP.

Prezentat sub forma de concept in toamna anului trecut, cu ocazia Salonului Auto de la Paris, noul VW Golf 7 GTI se pregateste de debutul programat pentru Salonul Auto de la Geneva. Pana atunci, producatorul auto a publicat specificatiile tehnice, in timp ce in materie de design, modelul de productie nu se deosebeste foarte mult de prototip.

Noul Golf 7 GTI este pus in miscare de de un motor turbo pe benzina, cu injectie directa (TSI)m care livreaza in versiunea standard 220 CP. Pentru prima oara in istoria modelului, Volkswagen va oferi si o versiune speciala GTI Performance, de 230 CP. Ambele GTI-uri au un cuplu maxim de 350 Nm.

Modelul standard Golf 7 GTI sprinteaza de la 0-100 km/h in 6,5 secunde si atinge o viteza maxima de 246 km/h, in timp ce GTI-ul Performance atinge o viteza maxima de 250 km/h si are nevoie de 6,4 secunde pentru a accelera de la 0 la 100 km/h.

Citeşte mai mult pe Auto.ro

Articolul precedent
Articolul următor

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

359 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA