0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Ladă de scule plină cu ţigări de contrabandă

tigari contrabanda februarie 2015 (6)

Poliţiştii de frontieră din Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut împreună cu lucrători vamali au descoperit, în lada de scule şi bordul unui autoturism, ascunse şi nedeclarate 3400 de ţigarete, pe care un bărbat intenţiona să le introducă ilegal în România.

La sfârşitul săptămânii trecute, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Rădăuţi Prut, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Iulian A., cetăţean român, în vârstă de 54 de ani, la volanul unui autoturism marca Mercedes, înmatriculat în România.
Echipa comună de control a efectuat un control amănunţit asupra mijlocului de transport şi a bagajelor, în urma căruia au fost descoperite, ascunse şi nedeclarate, în lada de scule şi în bordul autoturismului 3400 ţigarete Red&White, cu timbru de acciză R. Moldova.
Conform prevederilor legale a fost luată măsura reţinerii ţigaretelor, în valoare de 1870 lei şi amendarea persoanei cu 5000 lei.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERESULTIMA ORA