20.1 C
Botoșani
joi, 25 iulie 2024

“Fulop este unul dintre cei mai buni din România. FC Botoşani poate fi în primele patru-cinci la finalul campionatului”. VEZI care antrenor din România spune asta

fc-botosani-dinamo-12

Istvan Fulop este cel mai în formă jucător al FC Botoşani iar mulţi antrenori din Liga I îl laudă pentru cele şapte goluri marcate şi pentru evoluţiile lui din prima parte a campionatului.

Ioan Andone, antrenorul principal al formaţiei Dinamo şi totodată unul din cei mai experimentaţi tehniciani români, spune că Istan Fulop este cel mai valoros jucător de la FC Botoşani şi consideră că echipa lui Leo Grozavu va prinde play-off-ul în acest sezon.

ioan-andone“Botoşaniul este a doua echipă după Viitorul care are jucători rapizi, care ştiu, ne-au surprins de multe ori pe contraatac. Fulop este cel mai bun jucător al Botoşaniului şi unul dintre cei mai buni din România. FC Botoşani poate fi în primele patru-cinci la finalul campionatului. Cu Viitorul, cu Craiova. Sincer vă spun. Joacă foarte bine. Au calitate”, a declarat Ioan Andone.

În acelaşi timp, tehnicianul dinamovist spune că fotbalul românesc a ajuns la nivel foarte scăzut deoarece nu se mai investeşte în sport.

Nivelul e jalnic în România. Nu cred că a existat fotbal mai slab în România, ca în anii ăştia. Nu sunt bani. Când sunt bani, este fotbal. Economia cum merge? Jalnică. Ce guvern avem? Jalnic. Ce am făcut la Olimpiadă? Suntem vai şi amar de noi. Te întorci în România cu mare drag, vrei să faci, vrei să dregi, să construieşti o echipă…”, a adăugat Ioan Andone.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA