26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Cabinet stomatologic inaugurat la Vlăsineşti

vlasinesti inaugurare cabinet stomato

Duminica, în comuna Vlăsinești a fost inaugurat primul cabinet stomatologic. Acesta va funcționa în satul Vlăsinești, în incinta dispensarului uman.

Cu sprijinul primăriei Vlăsinești, spațiul a fost reabilitat, modernizat și adus în condiții ireproșabile de funcționare iar dotările acestuia, în valoare de 25.000 euro, au fost asigurate de către medicul stomatolog  Boatcă Radu-Mădălin, care își va desfășura activitatea în cadrul cabinetului, obținând toate avizele de funcționare.

La inaugurarea cabinetului stomatologic au fost prezenţi senatorul Doina-Elena Federovici, deputatul Tamara-Dorina Ciofu, directorul Casei de Asigurări de Sănătate Botoșani, Costel Lupașcu, directorul Direcției de Sănătate Publică Botoșani, Silvana Tudorache, consilieri locali, preotului paroh, Vasile Belciug, locuitori din comuna Vlăsinești.

Cabinetul stomatologic va funcționa nu doar pentru cetățenii comunei Vlăsinești, acesta având adresabilitate și pentru locuitorii comunelor învecinate, care, vor beneficia mai ușor de serviciile medicale stomatologice de ce mai buna calitate.

„Această investiție cu aportul  consiliului local și a primăriei, ce au dispus  punerea la dispoziție  a spațiului și a unei sume de bani în vederea reabilitării și modernizării acestuia, continuă seria de proiecte menite să aducăun plus-valoare comunei noastre, să asigure cetățenilor noștri servicii medicale stomatologice de cea mai bună calitate.  Este doar unul dintre proiectele pe care ni le-am propus și vom continua și cu altele, în vederea dezvoltării sub toate aspectele a comunei Vlăsinești”, a declarat primarul comunei Vlăsinești, Lucian Trufin.

vlasinesti inaugurare cabinet stomato1

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA