26.6 C
Botoșani
sâmbătă, 13 iulie 2024

Astăzi, ora 17.30: Hermannstadt – FC Botoșani

FC Botoșani va juca în această după amiază, în deplasare, împotriva formației Hemannstadt. Partida se va disputa la Tg. Mureș deoarece sibienii nu au un stadion omologat pentru Liga 1.

Înaintea acestei partide, cele două echipe sunt vecine de clasament. Hermannstadt este pe locul 13, loc retrogradabil, iar FC Botoșani este pe 12, loc de baraj.

Echipa antrenată de Costel Enache vine după înfrângerea de pe teren propriu cu CFR Cluj, scor 1-5, iar armosfera este una tensionată. Mai mult, antrenorul Costel Enache nu îi are pentru meciul de la Tg Mureș pe Dumitraș, Burcă, Soiledis și Oaidă.

„Întâlnim un adversar într-un moment foarte bun, cu un moral bun, cu reuşite, cu rezultate, un adversar care are un bun potenţial ofensiv, după ultimele rezultate. Ne aşteaptă un joc greu. E nevoie să fim toţi la un nivel bun, să înţelegem situaţia în care suntem şi fiecare dintre noi să vină cu maxim din ceea ce poate da în acest moment. Suntem cu toţii conştienţi că e un moment dificil şi trebuie să corectăm rapid lucrurile. Timpul deja se scurge, iar numărul de etape rămase nu e unul care să ne dea linişte. Trebuie să vedem şi în perspectivă, iar asta e cu atât mai îngrijorătoare pentru că ne aşteaptă meciuri foarte grele. Clasamentul este foarte strâns, echipele sunt apropiate ca valoare. Diferenţele se fac dintr-o simplă greşeală, dintr-o inspiraţie sau poate dintr-un moment mai bun al echipei în ziua respectivă.

M-a surprins evoluţia lor, pentru că nu e uşor să câştigi la Iaşi, să câştigi la Sepsi, jocuri grele, dar uite că au reuşit să adune puncte şi au venit foarte aproape de zona de mijloc a clasamentului. În acelaşi timp, cred că lotul adversarului nu e unul care să fie mult în urma celorlalţi competitori.

Nu e chiar uşor. O înfrângere de acest gen lasă ceva urme, îţi aduce o umbră de neîncredere, dar eu cred că nu e cazul să fim mai dezechilibraţi decât e nevoie. E nevoie să ne responsabilizeze această înfrângere, să conştientizăm că putem avea şi noi un moment de lipsă de inspiraţie coroborat cu un moment de foarte mare inspiraţie al adversarului, pentru că nu pot crede că din patru şuturi la poartă am luat cinci. Categoric, pentru mine CFR a fost într-o zi extraordinară, o zi ideală pentru ei. Asta nu scuză cu nimic ceea ce am făcut noi în teren, dar cred că e o întâmplare din punctul meu de vedere”, a spus Costel Enache la conferința de presă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA