20.6 C
Botoșani
marți, 16 iulie 2024

Astăzi, ora 17.00: FC Braşov – FC Botoşani LIVE TEXT

fcbotosani-fc brasov (17)

FC Botoşani va juca în această după amiază, în deplasare, contra formaţiei FC Braşov, o echipă aflată la doar două puncte de retrogradare. Echipa pregătită de Leo Grozavu este favorită în acest joc dar misiunea lui Vaşvari&Co va fi una foarte dificilă.

Înaintea acestei partide, FC Botoşani se află pe locul opt cu 34 de puncte, 9 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 9 înfrângeri, 28 de goluri marcate şi 30 primite. De partea cealaltă, FC Braşov este pe locul 12 cu 28 de puncte, 7 victorii, 7 rezultate de egalitate şi 11 înfrângeri, 25 de goluri marcate şi 35 primite. Pe teren propriu, FC Braşov a disputat 12 partide în acest sezon, a câştigat cinci, a remizat de două ori şi a pierdut de cinci ori, a marcat 15 goluri şi a primit 16.

În etapa precedentă, FC Braşov a pierdut pe teren propriu, cu scorul de 2-0, în faţa Ceahlăului Piatra Neamţ, o echipă care mai are şanse mici de a se mai salva de la retrogradare.

Partida de astăzi, dintre FC Braşov şi FC Botoşani va fi arbitrată de bucureşteanul Radu Petrescu, ajutat de Vladimir Urzică din Piatra Neamţ şi Bogdan Velicu din Bucureşti.

În acest sezon, Radu Petrescu a mai arbitrat două meciuri ale echipei FC Botoşani. În primul, roş-alb-albaştrii s-au impus cu 1-0 la Galaţi iar în al doilea au pierdut cu acelaşi scor, pe teren propriu, în faţa formaţiei CFR Cluj.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA