13.7 C
Botoșani
miercuri, 23 octombrie 2024

Flacăra Darabani a cucerit CUPA DĂRĂBĂNENI la futsal – FOTO

cupa darabaneni

Atmosferă incendiară în finalele Cupei Darabaneni.ro, organizată de ziarul online al oraşului Darabani în parteneriat cu Şcoala Gimnazială „Leon Dănăilă” şi primăria din localitate. Două meciuri thriller, suporteri extraordinari şi ploaia de confeti de la final au întregit spectacolul total al celei mai importante competiţii de fotbal în sală din judeţ. Sperăm să ne dea Dumnezeu putere să mai organizăm asemenea evenimente.
În finala mică, sala a explodat la fiecare gol marcat de copiii de la Young Boys în partida cu mult mai titrata echipă dorohoiană Squadra Azzura în care a excelat Vlad Costaş, jucătorul echipei de divizia C Inter Dorohoi. Oaspeţii au deschis scorul printr-un alt fotbalist experimentat,Alex Noroc (min. 7), dar dărăbănenii au egalat prin Cristian Ghiorghiciuc (min. 13). Costaş i-a adus în avantaj pe oaspeţi în min.16, iar Cosmin Curtean (min. 27) a restabilit din nou egalitatea. Dărăbănenii au rezistat eroic, dar au cedat în final cu 3-2, datorită golului lui Gabriel Pădurariu cu 5 minute înainte de fluierul final. Unii dintre copii au părăsit terenul cu ochii în lacrimi, dar au fost aplaudaţi la scenă deschisă de spectatori.

cupa darabaneni2

În marea finală, Flacăra Darabani i-a „ars” pe Ded Com încă din primul minut, când a deschis scorul Alexandru Stancoschi. Cosmin Ştefănucî a egalat în minutul 14, dar Adrian Gheorghiciuc l-a făcut din nou să sară în aer de fericire pe Dan Tîrniceru, sponsorul Flacărăi, când fotbalistul echipei Rapid CFR Suceava a marcat peste patru minute. Acelaşi Ştefănucî, cel mai bun jucător al finalei, a restabilit din nou egalitatea în minutul 22, iar meciul a intrat în prelungiri, care au fost benefice lui Grumezescu & Co, Răzvan Halaicu (min. 48) şi Stancoschi(min.50) stabilind scorul final. Meciurile au fost transmise în direct de TV Darmir şi au fost comentate de către Liviu Andronic, managerul Şcolii Populare de Arte din Botoşani.

cupa darabaneni1 cupa darabaneni3

Citeşte mai mult pe Dărăbăneni.ro

VEZI GALERIE FOTO

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA