9.4 C
Botoșani
sâmbătă, 26 octombrie 2024

Şeful IPJ Botoşani a părăsit sediul DNA Suceava FOTO

cucoreanu iesire DNA2

Cristian Cucoreanu, seful Inspectoratului de Poliție al Județului Botoșani a părăsit sediul DNA Suceava dupa câteva ore de audieri. Cucoreanu a iesit însoțit de avocatul Cristian Popovici, fost primul procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani.

Procurorii DNA Suceava au descins în această dimineață la sediul IPJ Botoșani, făcând un număr de sapte perchezitii. Dupa aproximativ două ore, Cristian Cucoreanu, seful IPJ Botoșani, a fost dus la audieri la sediul DNA Suceava. La scurt timp a părăsit sediul IPJ Botoșani si Adrian Osolinschi, seful Serviciului Resurse umane, tot cu aceeași destinatie. Cei doi sunt acuzați de abuz în serviciu.

Ancheta procurorilor DNA vizează modul în care a fost numit în funcţia de ofiţer la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, inspectorul principal Cristian Şuhan.

Celor doi li s-au prezentat probele pe care procurorii DNA le deţin şi au fost audiaţi. După câteva ore petrecute în sediul DNA, Cristian Cucoreanu a părăsit clădirea, însoţit fiind de avocatul Cristian Popovici. Cucoreanu şi Popovici au colaborat în mai multe dosare, în perioada în care primul era adjunct al IPJ Botoşani iar al doilea era prim procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani. Între timp, Cucoreanu a ajuns şeful IPJ Botoşani iar Cristian Popovici a intrat în avocatură.

Cei doi nu au făcut nicio declaraţie vis-a-vis de acest dosar.

cucoreanu iesire DNA1 cucoreanu iesire DNA

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA