10.5 C
Botoșani
joi, 24 octombrie 2024

Marius Croitoru i-a cucerit pe Valeriu Iftime, Cornel Şfaiţer şi Leo Grozavu. VEZI ce a declarat mijlocaşul echipei FC Botoşani

fc bt croitoru, grozavu, hadnagy

Marius Croitoru este unul dintre cei mai experimentaţi jucători din lotul echipei FC Botoşani şi în acelaşi timp liderul vestiarului. În acelaşi timp este unul dintre jucătorii care au curaj să vorbească şi chiar să spună când ceva nu este în regulă.

După meciul cu Concordia Chiajna, câştigat cu scorul de 3-0 de FC Botoşani, Marius Croitoru l-a lăudat pe tehnicianul Leo Grozavu pentru ceea ce a făcut la această echipă. Chiar dacă între cei doi au existat de mai multe ori divergenţe, mijlocaşul botoşănean a spus că performaţele echipei i se datorează în mare măsură tehnicianului. Mai mult, Marius Croitoru i-a lăudat pe Valeriu Iftime şi Cornel Şfaiţer pentru ceea ce fac la FC Botoşani şi pentru condiţiile oferite jucătorilor şi antrenorilor.

„Trebuie să recunoaştem că venirea lui Leo Grozavu a fost într-un moment nu foarte bun. Veneam după 12 meciuri fără victorie. A reuşit să ne monteze, să ne aducă o încredere în noi şi o forţă… pentru o nou promovată, să termini în prima jumătate a clasamentului este onorabil. Am continuat cu parcursul foarte bun din turul campionatului. Tot ce s-a întâmplat la acest club i se datorează atât lui cât şi colectivului. Nu în ultimul rând patronatului. Nu este uşor ca o echipă de Liga I să fie cu salariile şi primele aproape la zi, pe când alţii bagă echipele în insolvenţă. Contează foarte mult. Aceşti oameni îşi lasă casele gaj la bănci pentru noi şi pentru familiile noastre. Era o mare problemă la noi. Să fii cu 70-80% salariile la zi şi să nu ai rezultate. A fost o ruşine a noastră. Trebuie să fim conştienţi de eforturile pe care le fac aceşti oameni pentru ca echipa să se claseze pe un loc cât mai bun”, a spus Marius Croitoru.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES








































ULTIMA ORA