33.4 C
Botoșani
duminică, 14 iulie 2024

CAPUL SUS BORDE. Jucătorii şi antrenorii FC Botoşani l-au încurajat pe Mihai Bordeianu după penaltyul ratat. „Nu vreau să fiu răutăcios dar publicul trebuia să se poarte altfel cu un jucător, mai ales că este şi localnic”

mihai bordeianu

Mijlocaşul botoşănean Mihai Bordeianu a ratat un penalty în partida cu Concordia Chiajna, la scorul de 0-0, după care Leo Grozavu a decis să-l scoată din teren. Tânărul jucător venit de la FCM Dorohoi a mers pe bancă şi a început să plângă. Imediat, antrenorii şi coechipierii l-au încurajat.

Mihai Bordeianu a debutat la seniori, la FC Botoşani. Echipa era în Liga a II-a iar Mihai Bordeianu era junior. A plecat ulterior la Ceahlăul Piatra Neamţ după care a ajuns la FCM Dorohoi. A promovat cu FCM Dorohoi în Liga a II-a iar Leo Grozavu a decis să-l ia la FC Botoşani. A debutat abia în returul campionatului. Din cauza indisponibililor şi a unor jucători ieşiţi din formă, Leo Grozavu a apelat la Mihai Bordeianu. A intrat în teren, a jucat destul de bine şi a rămas titular. A intrat din primul minut şi cu Chiajna iar evoluţia sa a fost destul de bună. A avut curaj şi a fost autorul pasei la faza în care Acsinte a fost faultat în careu. Surprizător, a fost desemnat să execute lovitura de la 11 metri. A decis să execute tare şi pe centru porţii. Şi-a luat un elan mare, a şutat cum şi-a propus dar mingea a trecut peste poartă. În acel moment, unii spectatori au început să-l apostrofeze. Leo a simţit că jucătorul său a căzut psihic şi a decis să-l înlocuiască imediat.

„L-am încurajat. La fel şi băieţii. Nu este nevoie să punem presiune. Mie îmi pare rău. Nu vreau să fiu răutăcios dar publicul trebuia să se poarte altfel cu un jucător, mai ales că este şi localnic. Este un băiat tânăr, are puţine jocuri în prima ligă şi nu cred că era cazul să-l dojenim. Era unul dintre jucătorii care execută foarte bine penaltyuri. Din mai mulţi jucători, noi am spus: care se simte în stare. Nu era Gabi Vaşvari în teren. Postul de mijlocaş central bate penaltyurile. Sunt încercări pentru ei, o să crească, o să acumuleze experienţă. La un moment dat mă gândeam, dacă nici din penalty nu marcăm…”, a spus Leo Grozavu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA