28.7 C
Botoșani
miercuri, 26 iunie 2024

FC Botoșani – Poli Iași 2-1 / GOOOOL LOPEZ / GALERIE FOTO

FC Botoșani se impune pe Municipal în fața formației Poli Iași și rămâne în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Echipa antrenată de Bogdan Andone s-a apropiat la un punct de Dinamo și la două puncte de FCU Craiova dar cele două formații încă nu au jucat în această etapă.

FC Botoșani a controlat începutul jocului, a avut o posesie mai bună iar în minutul 7 Lopez a avut prima ocazie de gol. În minutul 26, Florescu are șansa golului iar după 20 de secunde Alin Roman a marcat pentru Poli Iași cu un șut din marginea careului. Florescu șutează la colțul lung dar mingea trece la jumătate de metru de poarta lui Silviu Lung Jr. În prelungirile primei reprize, Poli Iași a avut șansa majorării scorului dar botoșănenii au scăpat fără gol de această dată.

La pauză, Mitrov a intrat în locul lui David Gabriel. FC Botoșani a început în atac partea secundă dar prima ocazie a aparținut ieșenilor, Bettaied ratând din marginea careului. În minutul 55, Florescu are șansa egalării dar ratează șutul din interiorul careului. Bogdan Andone face a doua schimbare în minutul 60 cân Jaly a intrat în locul lui Florescu.

În minutul 68, FC Botoșani a reușit egalarea în minutul 68. Victor Dican a marcat un gol spectaculos din marginea careului și a readus speranțele în tabăra gazdelor.

FC Botoșani rămâne în atac iar în minutul 75 a marcat pentru 2-1. Țigănașu a centrat de pe stânga iar Enzo Lopez a marcat din careul mic. La trei minute după marcarea golului, argentinianul Enzo Lopez este înlocuit cu Margiotta.

Ieșenii sunt aproape de egalare în minutul 83, prin același Alin Roman care a executat foarte bine o lovitură liberă de la 18 metri, dar Ducan și-a salvat echipa.

Partida s-a încheiat cu victoria formației botoșănene care își păstrează șansele de a prinde un loc de baraj și de a spera să rămână în prima ligă.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.





































ULTIMA ORA