24.6 C
Botoșani
duminică, 14 aprilie 2024

Valeriu Iftime și-a făcut calculele după victoria cu Poli Iași: “Să câștigăm… Asta este matematica punctelor”

FC Botoșani a învins cu 2-1 pe Poli Iași și își păstrează șansele de a prinde un loc de baraj. La finalul jocului, Valeriu Iftime i-a felicitat pe jucători și antrenori și a spus că ar trebui patru victorii în ultimele șapte meciuri pentru a nu retrograda direct.

“Faptul că am câștigat e un lucru extraordinar, Se aprind și la noi fitilele și ne gândim la a scăpa de la retrogradare. Era esențial meciul ăsta, au fost mulți oameni, derby al Moldovei. E extraordinar de interesant pentru Botoșani și cred că merităm fotbal. Genial golul lui Dican iar al doilea gol e de atacant. Lopez e atacant. El e acolo în fața porții și dă gol. Fac tot ce pot să ne salvăm. Dacă în meciul următor ne ajută Dumnezeu să câștigăm la UTA, intrăm într-o zonă de care pe care. Să câștigăm acasă toate meciurile și încă un meci în deplasare. Asta este matematica punctelor. Suntem într-o luptă cu ceilalți și trebuie să fim foarte atenți. Nici nu pot să mă bucur. Sunt atât de obosit de două luni încât nici nu mai știu cum e cu fotbalul”, a declarat Valeriu Iftime.

Patronul FC Botoșani este convins că play-out-ul se va juca doar pe teren și că nu vor fi meciuri aranjate. “Eu sper să fie o luptă doar pe teren deși mulți mi-au zis aseară că nu știu ce gol a fost dat la Voluntari. Eu cred că sunt multe speculații”, a mai spus Iftime.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.
ULTIMA ORA