13.7 C
Botoșani
miercuri, 23 octombrie 2024

Viitorul Darabani este cu un pas în Liga III. Primarul Alin Gîrbaci anunță construcția unui nou stadion

Viitorul Darabani s-a impus cu scorul de 5-0 în manșa tur a barajului pentru promovarea în Liga III și teoretic nu mai poate avea emoții în returul de săptămâna viitoare, de la Iași. Alin Gîrbaci, primarul orașului Darabani, a fost prezent la meci iar la final i-a felicitat pe jucători și pe reprezentanții clubului.

Edilul Darabaniului spune că primăria se va implica atât logistic cât și financiar astfel încât echipa de fotbal să se mențină în eșalonul trei al fotbalului românesc.

BARAJ LIGA3. Viitorul Darabani – Flacăra Erbiceni 5-0

“Felicitări băieților și felicitări celor care au pus umărul la acest rezultat. Cred că o să fie un meci greu la Iași dar e clar că șansa este de partea noastră. Ar fi deja a doua promovare în Liga a III-a și îmi doresc din tot sufletul ca echipă să joace în Liga a III-a și poate chiar mai sus. Vom face tot posibilul să susținem financiar echipa alături de cel care investește acum. Îi mulțumesc că duce numele orașului mai departe. Și noi vom face tot posibilul să sprijinim echipa pentru a se menține în Liga a III-a”, a spus Alin Gîrbaci.

În plus, primarul orașului Darabani a anunțat că sunt șanse mari ca anul viitor să înceapă construcția unui nou stadion. Deja primele demersuri au fost făcute și urmează ca reprezentanții Companiei Naționale de Investiții să aprobe finanțarea.

“Am avut discuții la CNI și am început deja faza de proiectare. Ne dorim ca în zona sălii de sport a orașului să construim și un stadion. Vom păstra și acest stadion care are terenul cu gazon natural. Noul stadion va avea un teren sintetic și o tribună cu aproximativ 1000 de locuri. Eu sper ca anul acesta să se aprobe finanțarea și să se facă licitațiile iar anul viitor să înceapă construcția noului stadion al orașului Darabani”, a mai spus Alin Gîrbaci.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.








































ULTIMA ORA