0.1 C
Botoșani
reclame luminoase Iasi | Contact Emag |Telefon contact Focus Sat apartamente 2 camere Iasi & Amenajari interioare Galati & telefon contact | Telefon contact Bringo Bebelusi si copii href="https://www.hormigonimpresogabriel.com/" title="Hormigon impreso Murcia">Hormigon impreso Murcia
miercuri, 29 martie 2023

Elena Mateescu, director ANM: Vor fi temperaturi de 37 de grade la umbră, dar şi furtuni săptămâna viitoare

Vremea va continua să se încălzească în România, devenind caniculară pe alocuri. Pentru săptămâna viitoare meteorologii anunţă temepraturi cuprinse între 25 şi 35 de grade, posibil 37 de grade în unele zone. Temperaturile resimţite vor fi mult mai ridicate.

Un val de aer african ajunge în zilele următoare în Europa, inclusiv în România. Meteorologii anunţă temperaturi caniculare, dar şi furtuni violente pentru săptămâna viitoare. Directorul ANM Elena Mateescu a explicat, la România TV, că întreaga săptămână 20-27 iunie va fi caracterizată de valori termice peste ceea ce ar fi normal în această săptămână. Abaterile cele mai mari semnificative se vor înregistra în Câmpia de Vest, dar şi in sudul Munteniei şi în partea de sud-vest a ţării.

Pe parcursul după-amiezelor vor fi posibile descărcari electrice, cu adverse torentiale insotite de intensificări ale vântului.

„Ne aşteptăm la o vreme predominant frumoasă şi în ăncălzire de la o zi la alta. Şi dacă duminică vom consemna valori de la 23 până la 32 de grade, cu valori de 30 .. 31 de grade în Capitală, de luni vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a ţării. Vorbim de valori între 28 şi 35 de grade cu cele mai ridicate limite, în special în Câmpia de Vest.

Citește mai mult pe RTV.NET

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA