13.3 C
Botoșani
luni, 28 octombrie 2024

Gireadă arată cu degetul către unii membri PNL: “Sunt oameni care au mimat în aceste alegeri sau care au fost contra noastră”

Înfrângerea de la Consiliul Județean Botoșani nu a fost prea ușor acceptată de unii membri PNL. Dacă până acum și-au exprimat nemulțumirea doar în ședințele de partid, unii liberali au decis să iasă public și să vorbească despre eșecul de la alegerile din 27 septembrie.

“Îi felicit pe cei care au câștigat la Consiliul Județean. Noi nu am avut capacitatea să câștigăm pentru că nu toți caii noștri au tras la căruță. Sunt unii care au mers pe lângă căruță. Sunt oameni care mimează că fac politică, sunt oameni care sunt vânători de recompense, vânători de posturi de directori. Sunt oameni care au mimat în aceste alegeri sau care au fost contra noastră. Jenant este că au pierdut primarii. Primarii slabi pierd. Fac parte din PNL de prea mult timp și nu plec din el dar nu o să susțin oameni care nu au valoare. (…) Cel ce pierde trebuie să plece acasă dar ținând cont de conjunctură… Oamenii ne-au asimilat cu guvernul. Spuneau: nu votez cu voi că nu ne măriți pensiile”, a afirmat Verginel Gireadă, cel care a câștigat alegerile în comuna Mihai Eminescu.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.











































ULTIMA ORA