13.9 C
Botoșani
vineri, 24 mai 2024

Zodii predispuse la bani in 2015. Cand te va lovi norocul financiar

bani foto tecuceni

Astrologii sustin ca alinierea planetelor anul acesta aduce mari surprize financiare pentru toti nativii zodiacului. Astfel, exista o serie de zodii predispuse la bani in 2015. Afla cand te va lovi norocul financiar.

BERBEC CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR

Berbecii au un 2015 destul de echilibrat din punct de vedere financiar. Insa pe la mijlocul anului, se pare ca vor avea parte de casrtiguri suplimentare. Asadar, in luna iunie si in luna august ar trebui sa se astepte la castiguri suplimentare.

TAUR CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR

Taurii nu au un 2015 prea bun din punct de vedere financiar, in marea lui parte. Insa, spre finalul anului acest lucru se va schimba. Poate odata cu schimbarea locului de munca, in luna septembrie vor incepe sa-si revina din punct de vedere financiar, apogeul financiar al acestui an fiind in decembrie.

GEMENI CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR

Un an incredibil de bun din punct de vedere financiar pentru Gemeni! Pe parcursul intregului an vor face bani multi, insa ii vor folosi pentru investitii necesare. Insa nu ii va intrista acest lucru, fiind placerea lor sa investeasca in lucruri si evenimente care le plac.

RAC CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR

Un an bun financiar si pentru Raci se anunta! Insa, exista o luna a acestui an in care vor avea mai multi bani decat se vor fi asteptat. Este vorba de luna septembrie 2015 cand vor incepe sa aiba parte de castiguri banesti substantiale.

LEU CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR

si Leii au un an destul de bun din punct de vedere financiar, insa acest lucru presupune ca vor munci destul de mult. Practic, incep sa aiba noroc la bani in luna martie a lui 2015 iar acest noroc financiar va continua pe parcursul intregului an. Luna apogeului financiar in 2015 este luna august.

FECIOARA CAND TE VA LOVI NOROCUL FINANCIAR

Fecioarele nu pot spune ca au un 2015 pe placul lor din punct de vedere financiar. Astfel, in ciuda faptului ca stau bine cu banii, li se pare ca muncesc mult prea mult pentru ei. Acest lucru se va schimba odata cu venirea lunii august. De atunci vor incepe sa castige mai multi bani mult mai usor.

Citeşte mai mult pe Lyla.ro

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA