23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Zilele Oraşului Flămânzi se organizează în perioada 15-16 august. Simpozion cu 60 de oameni de afaceri şi spectacol de opt ore

Flamanzi simpozion preoti (10)

Primăria oraşului Flămânzi continuă tradiţia şi va organiza în week-end-ul care urmează o nouă ediţie a Zilelor Oraşului. La fel ca şi în anii precedenţi, în prima zi are loc un simpozion la care sunt invitate inclusiv persoane născute în Flămânzi dar care acum locuiesc în alte zone ale ţării, iar a doua zi este dedicată spectacolelor.

În prima zi, începând cu ora 16.00, în sala Consiliului Local, este programat un simpozion la care vor participa oamenii de afaceri din Flămânzi precum şi cei care s-au născut în această localitate dar care au afaceri în alte oraşe din România.

“În acest an, Zilele Oraşului Flămânzi se vor desfăşura în zilele de 15 şi 16 august. Pe data de 15 august avem simpozionul Flămânzi, scânteie de viaţă şi simţire românească. În acest an, tema simpozionului este: Antreprenori locali, de la curaj şi efort, la succes. Am decis să împărţim simpozionul pe trei secţiuni: oameni de afaceri din Flămânzi şi care fac afaceri în Flămânzi, oameni de afaceri din Flămânzi care fac afaceri în alte localităţi şi oameni de afaceri din alte localităţi care fac afaceri în Flămânzi. Aceşti oameni au contribuit la dezvoltarea localităţii Flămânzi şi merită un minim de respect din partea noastră. Vom avea în jur de 60 de oameni de afaceri prezenţi. Avem o persoană din Flămânzi care are afaceri în Bucureşti, o persoană care are un lanţ de restaurante în Iaşi, o persoană care are o fabrică de confecţii în Bacău”, ne-a spus Dan Oloeriu, primarul oraşului Flămânzi.

flamanzi festival

Ziua a doua va fi dedicată spectacolelor iar începând cu ora 16.00 vor urca pe scenă mai mulţi artişti de muzică populară. În acest an, scena va fi amenajată pe stadionul din localitate iar organizatorii mizează pe cel puţin 3000-4000 de spectatori. “Pe data de 16 august am pregătit un spectacol. Vor cânta părintele Pomohaci, Laura Lavric, Anton Achiţei, Ansamblul Trei Generaţii Flămânzi. Seara se va încheia cu un spectacol dedicate tinerilor. Anul acesta, am preferat să organizăm spectacolele într-o singură zi. Am decis să începem spectacolul mai târziu decât în alţi ani deoarece se anunţă o temperatură ridicată. Spectacolul nu va mai fi în zona centrală deoarece am avut reclamaţii de la persoanele care locuiesc în zonă. Am decis să organizăm pe stadionul din Flămânzi”, a adăugat primarul oraşului Flămânzi.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA