ZILELE MUNICIPIULUI BOTOȘANI. Peste 10.000 de oameni, distracție și cel mai spectaculos foc de artificii FOTO&VIDEO

0
1680

Ediția din acest an a Zilelor Municipiului Botoșani a fost un succes din toate punctele de vedere. Au fost zeci de mii de oameni în cele trei zile, a fost un spectacol pentru toate vârstele iar evenimentul s-a încheiat cu cel mai spectaculos foc de artificii din ultimii ani.

Pentru ultima seară, organizatorii au pregătit un spectacol în care cap de afiș erau Andreea Bănică și 3 Sud Est. După seara de sâmbătă când au cântat Spike și Andia, Andreea Bănică și 3 Sud Est nu păreau a fi la fel de atractivi, în special pentru publicul tânăr.

Andreea Bănică, fosta cântăreață a trupelor Exotic și Blondy, a urcat pe scenă împreună cu patru tinere dansatoare care au atras privirile botoșănenilor veniți la spectacol. A cântat melodiile care au făcut-o cunoscută și a avut un moment mai amuzant când l-a chemat pe scenă pe un tânăr în vârstă de 19 ani.

Spectacolul s-a încheiat cu recitalul trupei 3 Sud Est, o trupă înființată în urmă cu aproape trei decenii. Chiar dacă au avut o perioadă în care nu au mai cântat, publicul botoșănean nu a uitat uitat melodiile lor de la finalul anilor 90. Inclusiv Laurențiu Duță a remarcat la un moment dat că adolescenții din Botoșani cunoșteau și cântau piesele care i-au făcut celebri cu mulți ani în urmă.

La final, a urcat pe scenă primarul Cosmin Andrei, care a transmis un scurt mesaj, după care a urmat cel mai spectaculos foc de artificii din ultimii ani.

 

Copil pierdut în mulțime

În timpul recitalului trupei 3 Sud Est, un copil s-a pierdut în mulțime. A fost adus la scenă iar jandarmii și polițiștii prezenți la eveniment s-au mobilizat și au reușit să-i găsească mama după aproximativ jumătate de oră.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here