19.6 C
Botoșani
duminică, 28 mai 2023

ZILELE DARABANIULUI 2023. Concert “Lăutarii”, Azur, SATOSHI, ateliere, jocuri și multe activități pentru copii

Zilele orașului Darabani se organizează în perioada 25-26 mai iar autoritățile locale au pregătit multe evenimente pentru toate categoriile de public. Vor fi două zile cu spectacole, activități distractive, ateliere demonstrative și jocuri.

Ediția din acest an a Zilelor Darabaniului va debuta mâine după amiază cu spectacolul Ansamblului Stejărelul, coordonat de profesorul Mirel Dascălu. În jurul orei 19.00, pe scena amplasată pe stadionul din Darabani va urca orchestra Lăutarii, condusă de Nicolae Botgros. Va fi un concert maraton iar printre soliștii invitați se numără: Ion Paladi, Andreea Haisan, Alexandru Brădățan, Oana Tomoiaga, Paula Ananie, Mihaela Tabură și Lilia Roșca.

Zilele orașului Darabani vor continua vineri cu o serie de activități dedicate copiilor din această zonă a județului. Se vor organiza întreceri sportive, activități distractive, ateliere de creație. Vor veni reprezentanții ISU cu mascota SAM. Spre seară, este programat un spectacol al copiilor de la Școala Populară de Arte și Palatul Copiilor Botoșani după care vor urca pe scenă Nelu Vlad – Azur și Satoshi.

Lansat în 2020, proiectul SATOSHI vine cu mesaje motivaționale și vrea să reprezinte gândirea generațiilor ’97-2000′. Piesele sunt în limba română, stilistic fiind pop-trap, dar în live, totul capătă o energie de rock alternativ și muzică electronică. În 2022, Satoshi a lansat primul său album – RUSH și  în primăvara 2023 a susținut primul său turneu care a cuprins Republica Moldova, România și Marea Britanie.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name hereULTIMA ORA