1.8 C
Botoșani
miercuri, 30 noiembrie 2022

Zeci de site-uri de PARIURI au fost ÎNCHISE

calculator tastatura

A început curăţenia printre site-urile de pariuri. Autorităţile au restricţionat accesul la 48 de site-uri care nu aveau licenţă și care nu au mai plătit taxe către stat. Cei care vor să-şi continue afacerea au termen până pe 10 septembrie să depună actele pentru a intra în legalitate. Jucătorii care pariază pe site-uri fără licenţă riscă amenzi de până la 10.000 de lei.

„Accesul dumneavoastră către acest site a fost restricționat de Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc”, acesta este mesajul care i-a întâmpinat zilele acestea pe zeci de mii de români care au vrut sa-și joace banii pe site-urile nelicențiate. 48 dintre acestea au fost puse pe o listă neagră. Sunt site-uri de jocuri de noroc cu licențe de funcționare în locuri exotice, precum Panama, Curacao, Antigua, Costa Rica, Canada și Anjouan, dar nu și în România.

„Am încercat ca prin acest număr de site-uri pe care le-am identificat, site-uri mai mici și mai îndepărtate, să dăm un semnal în piață. Pe această listă nu se regăsesc cei mai mari operatori de jocuri de noroc online”, spune Odeta Cristinela Nestor, președintele Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc, citată de Digi24.

Piața jocurilor de noroc online este împărțită în cazino, pariuri și poker, iar specialiștii o estimează la 250 de milioane de euro pe an.

Citeste mai mult pe RTV.NET 

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA