-1.2 C
Botoșani
duminică, 3 decembrie 2023

Zeci de reclamaţii la Staţiunea Popăuţi. DNA, Poliţie, ITM şi ASAS în control la staţiunea condusă de liberalul Ionică Nechifor

popautistatiune1

Războiul continuă la Staţiunea de Cercetare Popăuţi iar în ultima jumătate de an, mai multe instituţii ale statului au venit în control, ca urma a unor reclamaţii făcut de diverse persoane. Reprezentanţii staţiunii spun că reclamaţiile au fost făcute în mare măsură de către foştii salariaţi care s-au pensionat sau care au fost concediaţi.

Ionică Nechifor, directorul Staţiunii de Cercetare Popăuţi, susţine că în ultima perioadă, unele persoane nu au mai putut căpuşa această staţiune iar acum încearcă să îndepărteze actuala conducere pentru a pune din nou mâna pe terenuri.

„Sunt foarte multe reclamaţii. Chiar din prima zi de activitate în 2015, am avut controale. Anul acesta nu am avut nicio zi fără controale. Asta datorită unor reclamaţii. Pe mine nu mă deranjează. Poate să vină oricine şi să vadă că s-au schimbat lucrurile în bine la staţiune. Eu pun pe seama faptului că aceste reclamaţii nu reprezintă doar nemulţumirea unor foşti angajaţi ci cred că este un interes pentru terenul staţiunii. Oamenii din interior sunt folosiţi şi poate în felul acesta vor reuşi să scape de mine. Nu vor scăpa aşa uşor. Foştii salariaţi au avut o lejeritate în activitate şi din acest motiv a apărut declinul staţiunii. Eu a impus o anumită disciplină iar cei care nu au putut să o respecte, au trebuit să plece. Am auzit că Nechifor a decimat staţiunea. Au plecat cei care erau indisciplinaţi, care furau. În locul lor am adus alţii. Nu am distrus locurile de muncă. Am adus mulţi oameni din zona privată şi am încercat să impun acelaşi sistem la staţiune”, a spus Ionică Nechifor.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES
ULTIMA ORA