23 C
Botoșani
luni, 24 iunie 2024

Ze Maria: „Felicit Botoşaniul pentru că a reuşit să profite de slăbiciunile noastre”

ze maria

Antrenorul principal al Ceahlăului Piatra Neamţ, fostul jucător al formaţiilor Inter Milano şi Parma, pune înfrângerea din meciul de astăzi pe seama faptului că în ultima săptămână a fost un întreg scandal la gruparea nemţeană. Ze Maria a fost demis şi ulterior readus la echipă de către patronul italian Angelor Massone.

„A fost un meci în care nu am jucat nimic sau aproape nimic. A fost o săptămână care ne-a doborât din punct de vedere fizic şi moral. Felicit Botoşaniul pentru că a reuşit să profite de slăbiciunile noastre şi a obţinut victoria. A fost o săptămână atipică pentru noi. Echipa a fost afectată foarte mult şi asta s-a văzut în teren. O echipă ca a noastră avea nevoie de linişte şi nu de o atmosferă tensionată cum a fost în această săptămână. Speranţe mai sunt. Puncte sunt destule puse în joc. Lupta nu s-a încheiat dar devine din ce în ce mai greu şi din păcate ne punem piedici singuri. Trebuie să recuperăm ceea ce am pierdut”, a spus Ze Maria.

În plus, antrenorul brazilian a lăudat fotbalul românesc. El consideră că sunt ulte echipe care practică un fotbal foarte bun din punct de vedere tactic şi tehnic.

„Este un fotbal care îmi place foarte mult. Am descoprit echipe care sunt foarte bune din punct de vedere tehnic şi tactic iar asta îmi place. Este un fotbal pe care îl văd în mare creştere, cu mare potenţial iar România îşi deschide orizonturile spre Europa din ce în ce mai mult”, a adăugat antrenorul Ceahlăului Piatra Neamţ.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA