-1.7 C
Botoșani
luni, 6 februarie 2023

Week-endul copilăriei la Uvertura Mall

mall

Sâmbătă, 31 mai și duminică, 1 iunie, la Uvertura Mall, vor avea loc activități și evenimente care sărbătoresc vârsta frumoasă a copilăriei.

Expoziția de pictură organizată de elevii Liceului de Artă ”Ștefan Luchian” se poate admira deja la etajul 3, iar la parter, intrarea principală, este amenajat un loc special unde se pot dona jucării pentru copiii fără posibilități din Botoșani.

Sâmbătă și duminică va avea loc, de la 11:00 la 14:00, o extraordinară expoziție de robotică, organizată de Cercul de Fizică Aplicată din cadrul Palatului Copiilor Botoșani. Expoziția va prezenta publicului roboții inteligenți premiați la concursurile internaționale.


Sâmbătă de la 10:30 schimbăm povestea! Toți copiii sunt invitați la o altfel de lectură a poveștilor, bazată pe interacțiunea cu publicul, în compania actorului Marius Rusu. Tot sâmbătă, de la 18:00 va fi un extraordinar spectacol de dans, urmat de un concurs de personalizat tricouri. Copiii prezenți vor avea astfel ocazia să dea frâu liber imaginației pentru a crea tricouri inedite.

Duminică, 1 iunie, de la 10:30, va avea loc concursul de desen ”Eroii preferați ai copiilor”. Mascotele Minnie și Mickey Mouse își vor invita și prietenii – patru super eroi îndrăgiți de toată lumea, care vor face atmosferă pe tot parcursul concursului. Cele mai originale lucrări vor fi premiate de Uvertura Mall, Mischa Kids și Cine Grand. De la 17:00 incepe cel mai mare spectacol de Ziua copilului din Botoșani. Palatul copiilor și Asociația Cheia Sol au pregătit momente artistice speciale pentru cea mai importantă sărbătoare a copiilor.

În plus, pe tot parcursul week-end-ului, vor fi surprize, dulciuri, baloane, face-painting, mascote și super-eroi, jocuri și concursuri organizate în parteneriat cu Mischa Kids. Toți copiii, alături de părinți și bunici, sunt invitați la marea sărbătoare a copilăriei organizată de Uvertura Mall.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

ULTIMA ORA