23.9 C
Botoșani
marți, 25 iunie 2024

Week-end cu peste 3000 de premii la Mall

News În week-endul 29, 30 martie Uvertura Mall sărbătorește 1 an de la inaugurare. Pe lângă evenimentele care vor avea loc în mall: concertul aniversar extraordinar al Filarmonicii din Botoșani (sâmbătă, 29 martie, 18:00), concertul Alb Negru (duminică, 30 martie, 18:00), vor fi peste 3000 de premii în week-endul aniversar 29, 30 martie pentru cumpărătorii din Uvertura Mall.

5000 de lei în cumpărături și mii de premii garantate la tombola aniversară

Toți cumpărătorii din week-endul 29, 30 martie cu bonuri de peste 50 de lei, din oricare magazin al mall-ului, pot participa la tombola aniversară. Premiul cel mare este un voucher de 5000 de lei pentru cumpărături în Uvertura Mall. În plus, în acest week-end, toți cumpărătorii cu bonuri de peste 50 de lei vor primi premii garantate constând în vouchere de cumpărături și produse Coca-Cola.

Coca-Cola premiază cumpărătorii din Uvertura Mall

Celebra companie Coca-Cola s-a implicat la nivel local pentru a oferi cadouri cumpărătorilor din Uvertura în week-endul în care mall-ul împlinește 1 an. Nu mai puțin de 1200 de premii sunt puse la bătaie de Coca-Cola pentru toți cei care efectuează cumpărături de peste 50 de lei în magazinele din Uvertura Mall, în week-endul aniversar 29, 30 martie.

Magazinele din Uvertura au pregătit cadouri pentru clienți

Pe 29 și 30 martie, participanţii la tombola aniversară vor completa valoarea bonului de cumpărături și numele magazinului pe taloanele de tombolă. După extragerea marelui premiu vor fi răsplătite şi cele mai mari bonuri de cumpărături ale fiecărui magazin din week-endul aniversar. Pe lângă șansele de a fi premiați de magazinele preferate, botoșănenii vor avea parte şi de alte surprize şi promoții inedite din partea partenerilor Uvertura Mall.

ARTICOLE CARE AR PUTEA FI DE INTERES

100 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

ULTIMA ORA